Party @ Larkollen

Idag er dagen til Linn, eller.. selve bursdagen har jo vært og vi har jo vært på middag på fratelli og feiret den. Men i dag skal vi fiere den med hele fæmmen, Gry sin side av familien og Pål sin side av familien. Så har Linn fått med seg kjæresten sin hit, er skikkelig koselig at hun ville feire her på Larkollen! Det er så fint her, kunne ønske alle kunne få se hvor fint det er på stranden når det er solnedgang. Jeg kan prøve å ta noen bilder, men som på bursdagen til Linn hvor jeg lovte å ta masse bilder på.. lovte også og ta bilder på spillkvelden, men jeg tok tidlig kvelden, Linn og Michelle dro på fest og søte Siri gikk rundt og ryddet huset... så det ble aldri noe av.. som aldri skjedde. Men jeg skal prøve og få tatt et par shots fra i kveld. 

Ellers på hverdagen så har jeg vært med Jeanette, har også vært med Marica. Marica sov faktisk hos meg fra onsdag til torsdag, vi var hjemme alene og passet Louie. Marica døgnet, men det gjorde ikke jeg for jeg var uuuutslitt. Så Marica satt seg ut i stuen og jeg tok med meg Louie på rommet og han sovnet i armkroken min (cuteness overload). Han sov hele natten og vekte meg klokken 9 om morgenen for å gå tur. Vi gikk tur, han fikk frokost så sov vi til klokken var 12. Da vekte han meg igjen og vi gikk enda en tur, han fikk frokost også lekte vi litt i hagen. såå solte vi oss hahha. Elsker prinsen min! Nok om Louie, merker det blir litt drøyt.

Uansett! Vi sto opp klokken 9 i dag slik at Linn skulle få dra på jobb. Vi måtte jo selvfølgelig bli med henne og kjæresten hennes (andreas) siden vi skulle hit rett etterpå. Vi ble med Andreas på strømmen og loket, Siri spanderte kaffe på meg (glemte lommeboken, wupsii). Siden jeg sparer til London-tur så kan jeg ikke bruke penger, men det er salg på alt nå og jeg lideeer! Alt jeg alltid har ønsket meg er på salg og det er SÅ irriterende! Det er til og med salg på Jeffrey Campbellsko, og det er de eneste høyhelte skoene jeg faktisk er komfortabel i. Det er som å gå i Uggs, jeg bare elsker dem. Men jeg har så lyst på Jeanette sine Skull-JF´s eller samme sko bare med spikes. Har litt lyst på turkis, men daaamn jeg skal jo til London. Sad, men happy though. 

3 kommentarer

fine bilder!

sab

02.08.2013 kl.19:13

søt du er!
åh, heldig som skal til london!

Skriv en ny kommentar

hits