Gjesteinnlegg

Nå sitter jeg her og vet ikke helt hva jeg skal skrive, rart i grunn. Jeg hadde nemlig min egen blogg i to år, men det er en stund siden.

Uansett, jeg er Linn Kjærstad, storesøsteren til Siri (kjæresten til Julie) og "storesøsteren" til Julie.

Jeg har fått lov til å gjesteblogge siden Julie er på Larkollen med Siri og foreldrene mine.

Jeg kan vel begynne å fortelle litt om meg og mitt liv. Jeg er 20 år og jeg jobber som frisør i Lillestrøm, jeg har nettopp gått fra å være lærling til å bli frisør. Jeg tok nemlig nettopp svenneprøven og besto (takk gud for at jeg ikke strøk), det er noe av det mest slitsomme jeg har vært med på. Du kan tenke deg eksamen og oppkjøring tilsammen kanskje er like ille. Så mine dager går for det meste i jobbing. Ellers så prøver jeg å få vært med kjæresten min Andreas så mye jeg kan i helgene. Han bor nemlig i Tønsberg og jeg i Gjerdrum så vi får bare sett hverandre i helger, noe som ikke alltid er like lett. Hvis Julie og Siri ikke kunne sett hverandre mer enn tre dager annenhver uke tror jeg de hadde gått på veggen. Å bo så langt unna kjæresten sin er på en måte veldig fint og en annen måte veldig dritt. Vi setter veldig stor pris på bare å være sammen og ikke trenge å gjøre noe spesielt og de gangene vi møtes blir jeg som en liten jente som er forelska for første gang igjen. Men selvfølgelig er det dritt når vi må vente så lenge for å være med hverandre igjen, og for ikke å snakke om det å si hadet og vite at det er en eller to uker til vi får vært sammen igjen. Men vi har klart det i ett år, så får vi håpe vi klarer det ett åt til.

På fredagen som var feiret vi bursdagen min på Larkollen, det var veldig koselig og morsomt. Men jeg skal ikke si så mye mer enn at jeg koste meg masse, så kan Julie få skrive om hva vi gjorde og sånn.

Jeg slenger med noen bilder før jeg sier takk for meg, kanskje vi snakkes igjen.2 kommentarer

Maude Espedal

04.08.2013 kl.22:17

fin blogg, stå på!

hyggelig med kommentar tilbake :)
fine bilder:D

Skriv en ny kommentar

hits