ønsketenking og sånn

Hallooooo

Jeg har vært litt dårlig til å blogge nå, merker det ganske mye selv. Men siden jeg ikke er på flink til å bruke kameraet mitt for tiden så blir det litt kjedelig, skal bli flinkere.. promisee. 

æææ, nå er det bare 8 dager til jeg skolestart! Jeg både gruer meg og gleder meg, det blir så rart.. vgs er så mye større enn ungdomskolen! Helt nytt miljø, helt nye folk.. vel noen fra gjerdrum skal starte på Jessheim. Jeg gleder meg litt fordi det har blitt så kjedelig og være hjemme i 2 måneder, så gleder meg til å være med masse folk. Fylle opp dagen med noe annet enn tv og blogging haha, jeg skal få meg jobb også.. har lovt meg selv det. Skal jo til London i høstferien, kanskje, om jeg klarer å spare penger fram til det. Om jeg klarer å spare opp penger... kommer jeg til å klikke. Men hvis jeg ikke klarer det, så har jeg hvertfall rundt 1K nå. Og tenk hvor mye jeg kommer til å ha når det er høstferie, da får jeg hvertfall dra et eller annet sted neste år.. eller så får jeg bruke det på scooter. Men hadde vært gøy å dra til syden med Linn og Siri egentlig, dra til ett landvi aldri har vært i før. Har det alltid gøy med Siri og Linn, elsker de to. Er så mye med dem så Linn er nesten søsteren min, seriøøst. Jeg ser hvertfall på Linn som storesøsteren min, tar vare på meg når jeg er syk og sånt. Siri er jo kjæresten min så hun tar jo vare på meg uansett hihi, men det er godt at vi kan være sammen alle sammen og at Siri og Linn ikke er sånne søstre som hater hverandre og krangler hele tiden. Deilig at alle er venner og at Linn vil være med meg og Siri.

Men jeg har skikkelig lyst til å reise med dem altså, kanskje noe sånn booking-opplegg så kanskje jeg har råd til å være borte i 2 uker. 2 uker på en skikkelig deilig deilig strand, med de to beste personene i hele verden. Ganske leit jeg og Siri ikke var i syden mer enn 1 uke i år, vi drar jo til Larkollen og det er jo ca. like varmt og like varmt i vannet. Men det er noe annet å være i syden u know, supermarkedene, badedyr og bademadrasser, is som ikke finnes i Norge, annen matkultur, enda bedre mat, bo på hotell, poolbarene og bassengene. For å ikke nevne strendene, sanden og alt annet fantastiske ting som finnes i varmere land. aaah, gi meg ubegrenselig med penger og send meg avgårde med en gang! -.-

Forresten så skal Jeanette sove hos meg i dag, da kommer vi helt sikkert til å ta en del bilder. så får håpe jeg ikke glemmer å legge det inn her før dagen er over.. Har savnet den jenta såå mye, hun har jo vært i Bulgaria en uke. Blir litt gøy å se hvor brun hun har blitt, søtami. 
4 kommentarer

monahesthag

07.08.2013 kl.18:56

lykke til på vgs! :)
fin blogg!

Vilde My

07.08.2013 kl.23:48

Lykke til på vgs, det er stort men du kommer til å elske det!

Emma

08.08.2013 kl.02:13

utrolig fin blogg!

Skriv en ny kommentar

hits