uuutslitt

Heii, dårlig blogg til tider jeg veet! Jeg beklager så mye, jeg har ikke vært noe flink i det siste. Jeg har bare lagt ut throwbacks og inspobilder, og det er mest fordi jeg ikke har vært aktiv nok med kameraet mitt. Har begynt å spare til London-tur så alt jeg gjør er å vaske hus, rydde, alt for å skrape sammen penger. Da er det ganske vanskelig å ha lyst til å sminke seg for å ta masse bilder, jeg har fått ganske vondt i ryggen i tillegg pga all vasking jeg har gjort. So that sucks! Idag har jeg vasket, tatt oppvaskmaskinen, gått tur med Louie x3 og etter det har jeg bare ligget i senga og slappet av pga ryggen. Siden mamma dro til Sverige i dag morges og vi har sittet og ventet på middag i hele dag så tok pappa med meg, Siri og Louie og spiste kebab. Så gikk vi til Siri og der møtte vi Truls (katten til Siri), Louie var ikke velkommen der i det hele tatt, vi møtte på en katt før vi møtte Truls og den ville heller ikke ha Louie der så det var skikkelig cat vs. dog. Men Linn kjørte oss hvertfall hjem, og nå tror jeg at jeg må gå tur med Louie igjen. 

Forresten så hadde jeg tenkt til å ta bilder i dag, ta med kameraet på tur og til ask osv. men guess what? Minnekortet er ikke i, det er hos Siri. Og jeg blir såå irriteeert når jeg tenker på at vi faktisk var hos Siri istad, ouuff.. 

En annen ting, tenkte kanskje jeg skulle lage en video ´´What i did summer 2013´´.. vil egentlig lage en scrapbookvegg av noe slag (sett for mye på oth), henge opp masse bilder på veggen, jeg kan jo gjøre det selv om haha. Må bli ferdig med sommern først da, kan starte dagen jeg starter på skolen, som er på torsdag.. Gleder meg faktisk kjempemye! 
Én kommentar

Annbjørg

10.08.2013 kl.20:20

Så søt hund :)

Skriv en ny kommentar

hits