Mine reisemål: 2014

Halloooooooooo! Nå kjører jeg på med innlegg her, jøss. Tenkte egentlig ikke å skrive ett innlegg om det her, helt til jeg fant ut alle stedene jeg skal. Jeg skal jo ikke egentlig så mange steder, men herregud nå er jeg i bloggsiget, så da får jeg bare kjøre på med meningsløse innlegg.

Sverige og Larkollen: 

Et sted som er veldig viktig for meg og Siri og dra til er Larkollen, vi ble sammen i juni 2012, og vi brukte hele sommerferien vår her nesten. Vi har så mange minner fra Larkollen, mye som skjedde der, mange minner derfra og mange fler skal lages. Her skal vi hvertfall dra når vi får tid, for nå har Siri bestått teorien, og vi har planlagt hele sommeren. Vi har avtalt at vi ikke skal kjede oss en eneste dag, sånn som vi gjorde for det meste i fjor. Vi var jo på Larkollen, men når vi var på solfylte Larkollen satt vi inne og så på serier. Det gjorde vi også hjemme, jeg fikk knapt farge den sommeren, har bare masse likbleike bilder derifra. Men nå har det seg sånn at campingvognen til Gry og Pål (Siri sine foreldre) ser ut som på bildet under her, vi håper jo på at de får seg campingvogn før sommeren er over. Vi har vært med og sett på en del campingvogner, og jeg elsker Gry og Pål. Dere skulle ha sett hva slags vogner de ser på, ååh, som jeg gleder meg. Mamma og pappa skal kanskje få seg campingvogn de også, noe som er ganske bra. Slipper vi og bare dra på campingen til Siri, vi kan også være med min familie. Men siden Siri forhåpentligvis får seg lappen, så reiser vi nok overalt for å ligge på strender osv. Vi skal nok garantert på harrytur til Sverige også, jeg gleder meg så fælt!

 

Danmark: 

Sååå, 12.juli reiser jeg og familien til Danmark, gleder meg såå mye. Vi (Jeg og Siri) reiser med Mamma, pappa, Maria, Tante Marlen og Marica + venninne. Det som blir utrolig koselig, er at jeg og Siri kjører egen bil, Siri er nødt til å bestå oppkjøringen, for vi har allerede bestilt billetter til båten med bil. Tror det kommer til å bli enda mer friere når vi har egen bil, hadde vi kjørt med mamma og pappa hadde jeg og siri måttet nesten sittet oppå hverandre fordi maria skal sove over hele bilen. Det skal være badstue, innendørsbasseng, solarium og boblebad der, stranden er også bare 150 meter unna. Men gaad, bare se på huset (tok bare det jeg synes var viktigst.. basseng<33) :

 

London: 

Jeg har blitt tilbudt å være med Marica og faren hennes til London, er det ett spørsmål? haha. Vet egentlig ikke helt om planene er endelige, men vi har hvertfall snakket om hoteller vet jeg. Så hodet mitt har bestemt seg for at jeg skal til London i sommerferien med 99ern min. Jeg elsker London, har allerede vært der to ganger, kan ikke vente til neste gang. Og som jeg sa, de fleste klærne mine er fra Primark, og jeg trenger nye sokker derfra. Sokkene der er elsk, og strikkene! Men jeg tror faktisk jeg skal ta meg sammen litt og kjøpe ny sminke, for det trenger jeg hvertfall. Har en tendens til å kjøpe masse skrap på primark bare fordi det er billig. ikke bra. Kjenner at jeg gleder meg til å dra til utlandet med bare Marica, vi har funnet tonen ordentlig nå, og det gleder meg.

 

 

 

Roma: 

Jeg tror jeg gleder meg mest til Romaturen med klassen min, selv om vi skal dra dit for kunstens skyld. Håper vi får shoppingtid, for ellers har jeg valgt feil linje, neida, joda. Italia har vært drømmereisen til meg og mamma siden så lenge jeg kan huske, men mamma reiste dit med venninnene sine i fjor. dat bitch, neidaaaaa mami.

 

Blinkskuddd av halve klassen btw

 

 
 

 

 

4 kommentarer

monahesthag

13.01.2014 kl.22:46

åååh så mange fine steder!

lise lindblom

14.01.2014 kl.09:20

Åh så mange plasser du skal :)

kristine

14.01.2014 kl.13:12

Ønsker deg en fin dag videre! :)
Virker osm du får et fint år :)

Skriv en ny kommentar

hits