My weekend

◊Hei alle schammenn◊

På fredag signerte jeg jobbkontrakt, har kontrakt hos Dolly ett år fremover nå. Tror ikke jeg har hatt så mye motivasjon til å jobbe så mye som jeg har nå, har jo vasket mormor sin leilighet, og huset vårt siden barneskolen annenhver helg. Men det at det er en ordentlig jobb tror jeg hjelper litt på motivasjonen. Jeg jobber jo fra 2 til 9, og det har hjulpet max på døgnrytmen. I ukedagene la jeg meg i 1-2 tiden, nå sovner jeg 11-12 i helgene og står opp 10-11. Dette er så herlig, bortsett fra at jeg er litt forskjølet, så jeg våkner opp med hodepine og klarer ikke tenke veldig klart. Men det går jo greit, jeg passer på å drikke mye vann slik at det går litt over. Men det kommer alltid tilbake god damn it.

På lørdag var jeg på jobb, og det var så hektisk! Jeg elsker når det er hektisk, for det er så kjedelig når det ikke er noen der og man bare går rundt på kjøkkenet og loker. Jeg tok fler bestillinger enn første gangen i går, jeg tok en som var utrolig komplisert, og det var så gøy og fikse den uten problemer. Følte meg så stolt, for første gangen jeg tok i mot en stor bestilling måtte Kamilla gå tilbake til bordet og ta bestllingen på nytt fordi jeg rota til hele. Men jeg trives egentlig best med vasking av alt og pakke esker, selv om det er gøy utenfor kjøkkenet også. 

Etter jeg var på jobb kom Kamilla innom Dolly, så lagde jeg oreokake til oss. Vi dro til Kamilla, for jeg skulle sove hos henne. Og Kamilla har seriøst verdens fineste rom, det er sånn romantisk stil og jeg bare.. gaad! Sengen hennes er den mykeste noen gang, jeg har aldri sovet så godt før! Men hvertfall, hehe.. Vi gjorde ikke sånn veldig mye, vi hadde en liten fotoshoot i senga for bloggenminn. Vi spiste godteri og sovnet til filmen The Heat, jeg sloknet nesten med en gang jeg la meg i sengen, for noe så mykt har jeg aldri vært borti før hahaha. Vi spiste jo frokost i dag tidlig, jeg er ikke en person som pleier og spise verken frokost eller brødskiver, men jeg spiste faktisk 2 brødskiver og drakk melk, juice og tè (proud of myself). Har hatt det så koselig, Kamilla er kjempeherlig å være med♥

Én kommentar

Frida Catrin Karlsson

26.01.2014 kl.14:55

ser ut som dere koser dere!!

Skriv en ny kommentar

hits