thoughts

◊Hei alle schammenn◊

Det har vært veldig lite blogging nå, jeg merker at lysten til blogginga går i perioder. Er litt sånn berg- og dalbane, for det er noen tider jeg leser innom visse blogger som bare gjør at jeg mister motivasjonen til å blogge helt. Jeg blir litt flau av bloggen min og synes at tanken på det at folk skal sitte og lese om hva jeg gjør daglig er litt lame. Jeg gjør jo ingenting spennende, det eneste jeg kan gjøre for å få ting på bloggen til å bli sprita litt opp er å ta bilder av meg eller venner. Og når jeg står ute og tar bilder av meg selv, eller blir tatt bilde av, så føler jeg meg egentlig skikkelig selvopptatt. Man burde jo kanskje være litt selvopptatt i blant, tenke litt på seg selv osv. det er jo veldig viktig det også. Men jeg tenker, jeg har hatt blogg i flere år nå, og jeg føler jeg ikke har noe å gi mer. Det blir teit om jeg skal blogge om hva jeg spiser til hver tid, og hva jeg gjør til hver tid. Det er slike ting jeg føler kommer til og høres teit ut, for noen innlegg om hverdagen min jeg har lagt ut, har fått kommentarer som sier at hverdagen min er teit. Jeg synes jo det selv, men jeg mister jo lysten til å fortelle om meg? Jeg gjør jo en del ting, men jeg vet liksom ikke om det er verdt å ta opp på bloggen. Familieselskaper, bursdager, ting jeg gjør etter skolen... Når jeg leser gjennom min egen blogg så ser jeg bare en jente uten noe som helst liv, jeg føler meg så latterlig. Men blogging er noe jeg synes er gøy, for det nettstedet her er det eneste stedet jeg kan skrive så mye jeg vil. Når jeg har bloggpauser så kan jeg skrive sykt lange tekster til vennene mine om hva jeg har gjort i dag, hvor lite interessant er ikke det for vennene mine tenker jeg etterpå.

Så når jeg blogger, så er det så utrolig mye jeg utelater. Det er så mye jeg egentlig vil fortelle dere, jeg har ikke dagbok, så jeg vil bare dele hele verdenen min på den nettsiden her. Men jeg vet at jeg har lesere, har noen faste, som jeg vet kommer til å kommentere bloggen min til meg. Det er veldig viktig med et lite filter når du skriver, du burde jo ikke legge ut absolutt alt om livet ditt. Det jeg liker ved toppbloggere, det er at de filtrerer livet sitt på bloggen. Jeg synes det er flott at de ikke viser alt for mye av sine problemer på bloggen, for om de hadde fortalt absolutt alle problemer med kjærestene sine, vennene sine og sine egne mentale problemer, så ville de blitt klagd på da også. Det vi trenger er å lese og drømme oss bort om å ha et fint liv. Det er vel ikke lurt å blande alle inn i sine egne problemer? Jeg liker hvertfall å lese blogger som er positive og som kan få deg til å smile. Det er det jeg vil med dere, men jeg vet bare ikke hva jeg skal si? Hva kan jeg gjøre for at denne bloggen om mitt liv gjør slik at du vil komme tilbake og lese mer om meg? Kanskje jeg bare tenker for mye? Men selv om 1000 snille kommentarer betyr mye, betyr den ène kommentaren om hvor latterlig bloggen min er, den kommentaren betyr alt. Hver dag går jeg inn på min egen blogg, ikke for å beundre meg selv, men for å kritisere. Ikke noe stort ellerno, men jeg vil se hva jeg kan gjøre bedre. Hvem av innleggene på bloggen kan gjøre at bloggen min virker kjedelig? Hva med designet? Som noen av dere kanskje har lagt merke til, så har jeg fjernet headeren min. Jeg føler at å ha meg selv overalt på bloggen blir for mye. Jeg føler meg teit som tenker sånn, det er jo min egen blogg, mitt liv. De som kommer inn på bloggen kommer jo for å lese om meg, dette gjør de jo frivillig, men jeg vil ikke fremstå som en person som tror at jorda roterer rundt meg.

Jeg håper jo virkelig at dere liker bloggen min, og jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger. Loveyou aall!

7 kommentarer

amalie99

06.02.2014 kl.23:17

Så fin blogg du har :)

Cecilie Marie

06.02.2014 kl.23:18

Du har en bra blogg, stå på :)

kristine

07.02.2014 kl.14:59

Syns du er flink jeg :)

mia engvoll

07.02.2014 kl.15:26

Du er flink å blogge!

fint bilde!

Marie Gjernes

07.02.2014 kl.20:49

fint bilde av deg! (:

10.02.2014 kl.23:49

du og din blogg er perfekt akkurat som det er!!

Nina

13.02.2014 kl.20:22

Hei Julie:-) jeg håper å lese mer om Larkollturene deres. Jeg har selv tilbrakt alle sommerferiene mine i barndommen der, og jeg liker så godt at du skriver om det:-) Foreldrene mine hadde campingvogn der i ca. 15 år - og selv om jeg nå er voksen (37 år) liker jeg fortsatt å dra dit om sommeren. Din tante (Mona) var faktisk også med en og annen gang. Du kan tro det var irriterende at den morgenfuglen skulle ut og ta morgenbad hver morgen, mens jeg helst ville sove til 12;-) Jeg håper du fortsetter å blogge, det er veldig koselig å lese!

Skriv en ny kommentar

hits