Ja hei ja

Heiheeeeei!

Nå er det rundt 4-5 måneder siden jeg sist blogget, ikke har jeg savnet det noe særlig i sommerferien. Men nå den siste uken, og idag har jeg tenkt ganske mye på det. Det har vært en stor del av meg i flere år, har en stor kjærlighet for bloggen min. Har fått frem en del her føler jeg, har hatt en del demonstrasjoner og hatt ett sterkt behov for å vise at det går ann å være litt annerledes. Poenget mitt er at jeg har en historie med blogging, det har vært halvveis som en dagbok for meg bortsett fra hvis venninner eller mami har fortalt meg at jeg må redigere ett eller annet fordi jeg har fortalt for mye noen ganger♥  Haha, det jeg liker med blogging er at jeg kan skrive så mye vil uten at noen bryr seg. Jeg maser ikke på noen for det er valgfritt å gå inn her, her deler jeg mine tanker og mitt liv uten at du trenger og ha noe og si på det. 

I dag var det første skoledag i 2.klasse på Jessheim, ikke var det spesielt på noen som helst måte. Jeg ville bare at rektor skulle bli ferdig med å presentere lærerne og informasjon på skolen når vi allerede har hørt henne si akkurat det samme før, ikke nok med det men lærern vår ville at vi skulle ha navnelek så vi skulle bli kjent med hverandre. Vi har gått på skole med hverandre ett helt år, vi kjenner hverandre ut og inn alle sammen. Vi har ingen nye elever i klassen heller, men vi har to nye lærere i tillegg til kontaktlærern vår som heller ikke kan alle navnene våre. Jeg tenkte kanskje at navneskilt holdt, men vi måtte ha navneskilt og navnelek. Det var ikke spesielt gøy, lærern vår kalte meg Julia, ble egentlig ganske fornærma. Så Bjørn, heter du Bjarn? Eller Bjorn? Men jeg har kalt han Bjarne noen ganger så kan jo si oss skuls. Sliter med tysklærern til meg og Nora også, skjønner ikke om hun heter Solgunn, Solfrid eller Solveig? Hele 1.klasse sa jeg bare "Soool?.. ja hei ja".

Også har vi min kjære jobb på Dolly Dimples, jeg sto ute med sjefen på jessheimdagene i kiosken. Det var det beste jeg kunne gjort av alt gjennom den uka, er ganske sikker på at om jeg hadde vært servitør inne i restauranten så hadde Dolly gått i minus den uka i og med hvor jævlig jeg er i matte. Det var en gang en mann som kjøpte mat for 89 kroner ellerno, han ga meg en hundrelapp og det sto jævlig mange i kø for å betale så jeg svetta ihjel. Jeg brukte kalkulator for å finne ut hva han skulle ha tilbake, og det var utrolig flaut fordi sjefen fulgte med på hva jeg dreiv med i kassa. Så han spurte "Ja hva driver du med?", jeg skulle jo bare finne ut hva han skulle ha tilbake så jeg sto der som ett spørsmålstegn og bare "uhmm". Var ikke akkurat rocket science at han skulle ha tilbake 11 kroner, men det at sjefen sto og så på og den køen som bare ble lengre og lengre? jeg døde nesten ahhaha. Lover at jeg skal skjerpe meg.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits