.vanskelig å blogge.

Føles ut som om det har gått ett helt år siden jeg blogger mellom hvert innlegg, men sånn går det når man ikke har noe å blogge om. Er ikke helt sikker på hva jeg kommer til å blogge om nå heller, men jeg har kjedet meg helt fryktelig i dag. Jeg trives egentlig ganske godt i mitt eget selskap, og de to siste ukene har jeg ikke gjort noe annet enn å være med venner og trene. Så det å få slappet av og det og ikke gjøre noe som helst er ganske deilig av og til, da pleier jeg som regel og gjøre ting jeg aldri engang tenker på. Denne uken har jeg sortert ut masse sko som jeg har tenkt til å gi til fretex, fordi jeg aldri bruker dem. Og i dag lagde jeg faktisk sminkevideo, selv om jeg ikke kommer til å legge den ut så var det ganske morsomt. Savner å blogge, men jeg har ikke tid til å lage tid til det. Rydde klesskapet mitt er mye gøyere enn å blogge, selv om det å blogge er noe jeg elsker. 

Blogging har jeg egentlig litt hat/elsk forhold til, fordi i noen perioder så gjør jeg det hver dag og det er kjempemorsomt. Etterhvert så har jeg jo ikke noe og blogge om, så jeg legger ut throwbacks og inspirasjonsbilder i doser fordi jeg vil blogge, men har ikke noe å blogge om. Så da ender jeg opp med å vente i ett halvt år før jeg kan blogge om noe kult igjen, eller noe som er verdt å lese om. Det her er jo ikke engang verdt å lese, jeg skriver om at jeg ikke vet hva jeg skal skrive om. Wow Julie, interessant blogg, du er så beundringsverdig som skriver om din lidenskap til det og ikke vite hva du skal skrive om. Tror jeg har skrevet 5 innlegg hvor det står akkurat det samme, nemlig det som jeg nettopp har skrevet over. 

Hva har skjedd i det siste? 

Denne måneden har det vært så mange selfies på telefonen, har bare gått og ventet på at telefonen er tom for plass. neida. jo litt. Men ikke alle er av meg selv, har vært en del jentekvelder, middager og shopping som har skjedd siden sist. Jeg føler at jeg er mye mer ute enn det jeg var 1.året, kan godt ha noe å gjøre med at jeg har blitt enda mer kjent med de i klassen, så nå henger vi enda mer sammen. Er så glad i de menneskene, de er rare og søte, derfor passer vi alle så godt sammen. Og på en måte så er vi alle totalt forskjellige, men vi er ganske like på en annen måte, og kanskje vi passer så bra sammen fordi vi er ulike?

#sweatherweather

 

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits